3D IMPRESSIE

Reviews en projecten van onze terugkerende zakelijke klanten

High-end 3D beeldmateriaal, 3D render video & Virtual Reality

 

Vastgoed ondernemer die starters woningen realiseert

“We zijn buitengewoon tevreden met de professionele en gestructureerde aanpak van Rens. Zijn expertise heeft ons geholpen bij het verkrijgen van representatieve beelden voor ons project aan de Peperstraat.

 

Dankzij de nauwe samenwerking en effectieve communicatie zijn we erin geslaagd om het pand volledig te herindelen en prachtige starterswoningen te realiseren.

 

De kwaliteit van de beelden heeft ons verkoopproces aanzienlijk versneld, wat resulteerde in een snelle verkoop en de mogelijkheid om het pand succesvol te financieren.

 

We zijn dankbaar voor Rens’ bijdrage aan het succes van ons project en zijn deskundige advies over interieurmogelijkheden heeft ons zeer geholpen.”

Bouwbedrijf Emmeloord

Namens een maatwerk badkamerzaak hebben we voor een bouwbedrijf, dat meerdere dezelfde indelingen van badkamers gaat realiseren, verschillende combinaties van levensechte 3D-beelden gemaakt. Hierdoor zal het verkoopproces duidelijker en sneller zijn. Tevens kunnen hun klanten de juiste beslissingen maken door een levensecht beeld te zien van materialen die daadwerkelijk op deze manier gemaakt kunnen worden.

Een prachtige samenwerking waarbij we bedrijven helpen met het levensecht maken van de mogelijkheden.

Productiebedrijf in maatwerk badkamers & keukens

Krijg een goed beeld van wat we voor een bedrijf mogen visualiseren.

Het bedrijf speelt in op een goede klant beleving, naast een prachtige showroom aan producten bieden in samenwerking met Vollebergh Visualisatie 3D renders in de situatie van de gebruiker. Meerdere projecten door de loop van de jaren om de mogelijkheden naast een prachtige showroom 

3D product visualisatie voor productafbeeldingen

Nadat de eigenaar mij telefonisch had gebeld en we besloten hadden om een gesprek in te plannen om elkaar te ontmoeten en te spreken, kreeg ik de kans om te vertellen wat ik deed (ik was net een paar weken geleden begonnen). Hij vertelde me dat ze afbeeldingen nodig hadden en dat een kennis van hen mij had aanbevolen.

 

Op dat moment was de klant niet op de hoogte van de mogelijkheid om levensechte 3D-beelden van hun producten te laten maken. Ze hadden deze afbeeldingen nodig om hun klanten een idee te geven van de beschikbare afmetingen van hun panelen.

 

Het bedrijf was buitengewoon enthousiast over de mogelijkheid om tekeningen en renders van mij te ontvangen, omdat dit hen veel tijd en kosten zou besparen. Ze hoefden geen fotograaf in te huren die naar het productieland zou reizen, panelen te produceren of een locatie te zoeken voor een fotoshoot. Al deze elementen werden geëlimineerd.

 

Met behulp van onze beelden kunnen we niet alleen sfeervolle impressies creëren, maar ook productafbeeldingen maken voor een configurator of webshop. Deze veelzijdige aanpak heeft het bedrijf geholpen om hun producten effectiever te presenteren en klanten een nauwkeuriger beeld te geven van wat ze kunnen verwachten.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen?