Our Visual Packages

Ontdek onze samengestelde pakketten van diverse ruimtes, gebaseerd op de meest gevraagde opties.

Herken jij je hierin: 

 • Je wilt een samenhangend interieur dat perfect klopt, maar weet niet waar je moet beginnen.
 • Hoewel je weet wat je mooi vindt, blijft het een raadsel hoe je de juiste indeling en materialen bij elkaar zoekt om de perfecte combinaties te maken.
 • Je ervaart stress door de overvloed aan keuzes, bijvoorbeeld voor afvoer, toevoer, wandcontactdozen en lichtpunten.
 • Hoe zullen verschillende details eruit zien, en wat als je ze in 3D zou kunnen zien?

Ik bespreek graag jullie wensen en adviseer over de mogelijkheden, zodat de juiste beslissingen genomen kunnen worden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het doorbreken van die ene muur en hoe het de ruimte kan transformeren? Of wil je graag visueel zien welke combinaties er perfect bij jullie stijl passen? Of een 2D-tekening van de architect in levensechte 3D ervaren?

 

Stel je voor dat je een ontwerp krijgt dat niet alleen perfect aansluit bij jouw wensen, maar ook nog eens wordt gerealiseerd door de beste productiebedrijven in de branche. Dat is precies wat wij bieden: een naadloze combinatie van jouw visie en onze expertise, resulterend in een interieur dat jouw verwachtingen overstijgt.

Benieuwd naar hoe we jullie droominterieur tot leven kunnen brengen? Beantwoord een paar vragen en wij krijgen inzicht in jullie project. 

Woonkamer, Keuken, Zithoek & Entree Visuals

Met dit pakket krijg je een volledig interieur ontwerp met verschillende invalshoeken. Ons doel is dat je een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden van de woning. Er zijn 2 opties neergezet zoals Basis en Complete. Bij de laatste gaan we nog een stapje verder. 


Met het Complete pakket duiken we verder in de wensen zoals en geven we je een lijst van elementen en materialen die 

3D Visualisatie Voor Bad- Slaap- Werkkamer

Weet je niet hoe je de ruimte wil indelen en welke materialen je het beste kan combineren? Dan is dit pakket perfect voor jou, vanaf €395,- 

Upgrades:

 • 360º afbeelding van de ruimte 
 • Virtuele tour 
 • 3D video van de ruimte 

Rotterdam

Cuijk

Beuningen

Knokke

Valkenswaard

Op deze prachtige locatie hebben de bewoners gekozen voor zachte kleuren. Ton Sur Ton geeft rust en maak je ruimte groter. 

High-end design: Het afstudeerproject van Rens, betrokken bij zowel het technische uitwerken als het productieproces.

Een badkamer waar natuurlijke materialen zorgen voor tijdloos design.

Japandi-stijl: Een samensmelting van organische vormen, minimalisme en natuurlijke tinten.

Een interieurontwerp dat eruitziet alsof het een foto zou kunnen zijn. Bij ons is fotorealistisch de standaard. 

Veel Gestelde Vragen

Mocht je vraag er niet tussen staan stuur ons dan een bericht en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Een render is een afbeelding of video die is gegenereerd door een 3D-softwareprogramma. Het proces van het maken van een render wordt ook wel rendering genoemd. Bij het maken van een render wordt de 3D-geometrie, materialen, verlichting en camera-instellingen gebruikt om een afbeelding te maken die eruitziet als een foto of een video van een object of omgeving.

 

Mochten bestanden te groot zijn om via de mail te versturen, adviseren wij om www.wetransfer.com te gebruiken. Deze tool is gratis en erg gebruiksvriendelijk.    

 

In de meeste gevallen houden we 1920×1080 aan. Het renderen van een hogere resolutie (4k/6K) is mogelijk tegen meerprijs.

 

 

 1. Realisme: Met 3D-visualisaties kan ik realistische afbeeldingen creëren die bijna niet te onderscheiden zijn van foto’s. Dit is vooral handig bij het maken van visualisaties voor gebouwen, landschappen, producten, enz. Het stelt mij in staat om jouw ontwerp te presenteren in een realistische omgeving, zodat klanten en belanghebbenden een beter idee krijgen van hoe het eruit zal zien als het eenmaal is voltooid.

 2. Kostenbesparing: 3D-visualisaties zijn over het algemeen minder duur dan het maken van fysieke prototypes of maquettes. Hierdoor kan ik kosten besparen bij het presenteren van jouw ontwerp of ideeën aan klanten en belanghebbenden.

 3. Flexibiliteit: Met 3D-visualisaties kan ik eenvoudig wijzigingen aanbrengen in jouw ontwerp zonder de kosten en de tijd die gepaard gaan met het maken van fysieke prototypes of maquettes. Dit stelt mij in staat om snel en efficiënt aanpassingen aan te brengen en jouw ontwerp te optimaliseren.

 4. Interactiviteit: 3D-visualisaties kunnen interactief worden gemaakt, zodat gebruikers het ontwerp vanuit verschillende hoeken kunnen bekijken en er doorheen kunnen navigeren. Dit stelt gebruikers in staat om het ontwerp beter te begrijpen en eventuele problemen of onduidelijkheden te identificeren.

 5. Marketing: 3D-visualisaties zijn zeer geschikt voor marketingdoeleinden, omdat ik jouw ontwerp op een aantrekkelijke manier kan presenteren. Dit kan helpen bij het aantrekken van klanten en belanghebbenden en kan jouw ontwerp of product een voorsprong geven op de concurrentie.

Beantwoord de volgende vragen om van start te gaan met het plan

Een volledig ontwerp van de woonkamer, keuken badkamer werkkamer, Met dit pakket krijg je een volledig interieur ontwerp met verschillende invalshoeken. 

 

 

Samen kijken we wat het beste past bij jouw wensen, aan de hand daarvan maken we een offerte. Alles is bespreekbaar en we denken graag in oplossingen. 

 

Mochten de 2 bovenstaande opties geen mogelijkheid zijn of je zit ergens mee dan maken we aan de hand van jullie wensen een pakket en een offerte. 

Chat openen
1
Scan de code
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen?