LET'S CONNECT

Rens Vollebergh

Owner of Vollebergh Visualisatie

Vollebergh visualisatie is een creatief bureau die een grote passie heeft voor design en 3D Visuals. Het maken van toonaangevende beeldmateriaal voor onze klanten is ruim inzetbaar. Voor het overtuigen van potentiële klanten tot aan marketing gerelateerde uitingen. Wij denken met je mee en zorgen voor hoge kwaliteit renders, die niet van levensecht te onderscheiden zijn. 

Meet The Team

Rens Vollebergh

Owner of Vollebergh Visualisatie

Vollebergh visualisatie is een creatief bureau die een grote passie heeft voor design en 3D Visuals. Het maken van toonaangevende beeldmateriaal voor onze klanten is ruim inzetbaar. Voor het overtuigen van potentiële klanten tot aan marketing gerelateerde uitingen. Wij denken met je mee en zorgen voor hoge kwaliteit renders, die niet van levensecht te onderscheiden zijn. De komende jaren zijn wij bereid uit te groeien tot een High End visualisatiebureau.

Meer te weten komen? Lees onze blogpagina voor meer interessante onderwerpen waar we ons mee bezig houden.

WHY US

Fotorealistisch is onze standaard

Wij zorgen dagelijks voor fotorealistische beeldmateriaal. Dat is ons vak. Elk detail telt en zijn opzoek naar de juiste verbeelding. Onze beelden zijn niet te onderscheiden van het werk van fotografen. We horen vaak “Wow, is dit echt?”  

laptop, desk, workplace-5842509.jpg

Zwolle

Cuijk

Beuningen

Knokke

Valkenswaard

In samenwerking met een bouwbedrijf realiseren we op voorhand realistische 3D beelden. 

High-end design: Het afstudeerproject van Rens, betrokken bij zowel het technische uitwerken als het productieproces.

Een badkamer waar natuurlijke materialen zorgen voor tijdloos design.

Japandi-stijl: Een samensmelting van organische vormen, minimalisme en natuurlijke tinten.

Een interieurontwerp dat eruitziet alsof het een foto zou kunnen zijn. Bij ons is fotorealistisch de standaard. 

FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden​.

Een render is een afbeelding of video die is gegenereerd door een 3D-softwareprogramma. Het proces van het maken van een render wordt ook wel rendering genoemd. Bij het maken van een render wordt de 3D-geometrie, materialen, verlichting en camera-instellingen gebruikt om een afbeelding te maken die eruitziet als een foto of een video van een object of omgeving.

 

Mochten bestanden te groot zijn om via de mail te versturen, adviseren wij om www.wetransfer.com te gebruiken. Deze tool is gratis en erg gebruiksvriendelijk.    

 

In de meeste gevallen houden we 1920×1080 aan. Het renderen van een hogere resolutie (4k/6K) is mogelijk tegen meerprijs.

 

 

  1. Realisme: Met 3D-visualisaties kan ik realistische afbeeldingen creëren die bijna niet te onderscheiden zijn van foto’s. Dit is vooral handig bij het maken van visualisaties voor gebouwen, landschappen, producten, enz. Het stelt mij in staat om jouw ontwerp te presenteren in een realistische omgeving, zodat klanten en belanghebbenden een beter idee krijgen van hoe het eruit zal zien als het eenmaal is voltooid.

  2. Kostenbesparing: 3D-visualisaties zijn over het algemeen minder duur dan het maken van fysieke prototypes of maquettes. Hierdoor kan ik kosten besparen bij het presenteren van jouw ontwerp of ideeën aan klanten en belanghebbenden.

  3. Flexibiliteit: Met 3D-visualisaties kan ik eenvoudig wijzigingen aanbrengen in jouw ontwerp zonder de kosten en de tijd die gepaard gaan met het maken van fysieke prototypes of maquettes. Dit stelt mij in staat om snel en efficiënt aanpassingen aan te brengen en jouw ontwerp te optimaliseren.

  4. Interactiviteit: 3D-visualisaties kunnen interactief worden gemaakt, zodat gebruikers het ontwerp vanuit verschillende hoeken kunnen bekijken en er doorheen kunnen navigeren. Dit stelt gebruikers in staat om het ontwerp beter te begrijpen en eventuele problemen of onduidelijkheden te identificeren.

  5. Marketing: 3D-visualisaties zijn zeer geschikt voor marketingdoeleinden, omdat ik jouw ontwerp op een aantrekkelijke manier kan presenteren. Dit kan helpen bij het aantrekken van klanten en belanghebbenden en kan jouw ontwerp of product een voorsprong geven op de concurrentie.

Prijzen voor artist impressions kunnen variëren. Een eenvoudige interieur artist impression kan al vanaf €259,- exclusief btw kosten. Als het gaat om een woonkamer/ keuken, zullen de kosten wat hoger zijn. Een exterieur artist impression kan beginnen vanaf €450,- exclusief btw. Hoe meer beelden je wenst, hoe voordeliger de overige beelden worden. De kosten zitten vaak in het modelleren en renderen van de afbeeldingen.

 

We stellen doorgaans de kosten vast op basis van de verstrekte documentatie. Hoe vollediger en nauwkeuriger de documentatie is, wellicht het aanleveren van modellen, hoe voordeliger het tarief zal zijn.

LET'S CONNECT

Volg ons op Instagram

DESIGN

Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van concepten naar visuele designs.

MARKETING

3D visualisaties gebruiken voor de marketing doeleinde of voor social media.

INNOVATIE

D.m.v. Lidar & Virtual Reality zorgen we voor een extra beleven aan de meest waanzinnig concepten.

WHY US

Onze Reis

Bij Vollebergh Visualisatie omarmen we de toekomst van visualisatie met open armen. Onze reis begon met een enkelvoudige visie: het creëren van verbluffende 3D-visualisaties die verhalen vertellen, emoties oproepen en de verbeelding prikkelen. Wat ooit begon als een droom, is nu uitgegroeid tot een hoogwaardige 3D visualisatiebedrijf dat klaar staat om jouw visuele verhaal te vertellen.

laptop, desk, workplace-5842509.jpg
Chat openen
1
Scan de code
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen?