DIENSTEN

Wij maken fotorealistische 3D visualisaties mogelijk

 

Met onze diensten geven wij de klanten van onze opdrachtgevers een waardevolle beleving aan een nieuw project. Het creëren van digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen presenteren. Een levensechte render kan een grote rol spelen bij de klant, die uiteindelijk moet beslissen. Onze High End Visuals zijn gericht op: (interieur)architecten, projectontwikkelaars, designers, interieurproducten of makelaars.

Hoe wil je het project ervaren?

Met fotorealistische visualisaties kunnen ontwerpers/ontwikkelaars, hun klanten een emotionele band met hun interieur, woning of vastgoedobject laten voelen. Eén afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Een simpel (voor)aanzicht is tegenwoordig niet meer genoeg als het gaat om een volledige aanpak van een interieur of woning.

Vollebergh Visualisatie is begonnen vanuit een passie, het begon bij het ontwerpen van meubelen. Dit groeide uit tot de volledige werkvoorbereidingen van grootschalige projecten in de interieur branche. Wij verdiepen ons graag in vernieuwende en innovatieve materialen, deze zijn te lezen op onze blogpagina.

Een realistische video van een 3D getekend interieur. D.m.v. storytelling een ander overtuigen van definitief ontwerp of inrichting. 

 

3D Visualisaties zijn zeer effectief, door verschillende invalshoeken en aanzichten krijg je een goed beeld van de ruimte. gemakkelijk te delen op bijvoorbeeld social media kanalen, maar ook inzetbaar voor marketing uitingen. 

Binnenkot komt deze beschikbaar, wil je graag meer weten stuur ons dan een bericht. 

Met een 360° afbeelding kun je de hele ruimte bekijken van een standpunt. Dit zal meestal op ooghoogte zijn en/of in het midden van de ruimte. 

CONTACT

Wil je weten wat we voor jouw project kunnen betekenen?

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. We gaan graag in gesprek wat we kunnen visualiseren om jou verder te brengen. 

Adres

Nijverheidstraat 79
6681 LN
Bemmel

E-mail

info@rensvollebergh.com

Telefoonnummer

+31 (0)6 303 648 62

KVK: 74868764

BTW: NL002374227B63

Chat openen
1
Scan de code
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen?