Klanten overtuigen van maatwerk producten

Heb jij een productiebedrijf en vraag je je soms af hoe jij het beste producten uit jouw assortiment visueel kan maken voor de klant? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog leggen wij uit hoe wij een toegevoegde waarde kunnen bieden aan jouw bedrijf. Na het lezen van deze blog ben jij zeker overtuigd van wat we voor elkaar kunnen betekenen. Schrijf je hier alvast in voor de nieuwsbrief of vraag een offerte aan. 

Waarom is dit interessant

Bij productiebedrijven kan je natuurlijk denken aan verschillende soorten bedrijven in verschillende branches, zo zijn er meubels en sanitair, maar natuurlijk ook bedden en kozijnen. Heel veel verschil dus, maar wat al deze productiebedrijven overeenkomen is dat zij de potentiële klant wat willen verkopen. Vaak worden er veel verschillende soorten producten verkocht en kan dit ook nog allemaal in combinatie gekocht worden door de klant. Juist daar is Vollebergh Visualisaties enorm handig in te gebruiken. Vaak is het lastig voor de klant om iets visueel te maken als hij de losse onderdelen ziet. De klant wil het voelen, zien en het liefst eigenlijk ruiken en dat kan lastig in de showroom. Om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken kan er gebruik worden gemaakt van visualisaties. De klant ziet het op deze manier al helemaal voor zich en weet al precies wat de indeling gaat worden van de nieuwe producten. Als de klant bijvoorbeeld een mooie wastafel wil uitzoeken die goed past bij de huidige douchecabine, wilt diegene dat natuurlijk wel eerst voor zich zien voordat er verder wordt gegaan tot koop. 

Hoe gaat dit in zijn werk

Om dus een extra stukje gemak en plezier toe te voegen voor de klant, kan zo’n visualisatie enorm helpen. Maar nu kan ik begrijpen dat je je afvraagt hoe dat precies in zijn werk gaat. Dat vertellen we je graag! Nu kan het bijvoorbeeld zo zijn dat je een bedrijf hebt dat sanitaire voorzieningen aanbiedt. Je zult merken dat bepaalde combinaties van producten vaak gekocht wordt door klanten en sommige juist weer helemaal niet. In samenspraak met Vollebergh Visualisaties kan er besproken worden van welke combinaties er een visualisatie gemaakt kan worden, zodat die het verhaal van de verkoper extra kracht kunnen bijdragen. De klant ziet nu alleen de producten in de showroom staan en moet deze met eigen fantasie verplaatsen in de gewenste ruimte. Met zo’n visualisatie kan er dus een duidelijker beeld gemaakt worden voor de klant wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn voor zijn of haar persoonlijke voorkeuren. Ook kan er natuurlijk ingespeeld worden op bepaalde producten die wat slechter verkopen, of waar het marge heel groot op is. Maak een visualisatie met deze producten en prijs ze beter aan bij de klant. De klant kan hierdoor beïnvloed worden en uiteindelijk tot koop over gaan bij jouw bedrijf in plaats van de concurrent!

Hoe nu verder?

Nu vraag je je natuurlijk af, hoe nu verder? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie of bij eventuele vragen. Ook kan er al direct een offerte aangevraagd worden via onze website. Schroom je niet en neem vooral contact met ons op voor een boost aan jouw bedrijf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Scan de code
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen?