3D visualisatie

Verkoop ontroerend goed voor hogere bedragen met verbluffende 3D Visuals.

Wat als potentiële kopers op voorhand wisten welke uitbouwmogelijkheden er waren geweest? Hadden zij dan meer geboden of waren er dan meer biedingen binnengekomen?

3D visualisaties

3D visualisatie worden veel gebruik in de vastgoedwereld. Met visualiseren kun je snel en effectief zien hoe het project in werkelijkheid moet gaan worden. Dit is een goed middel om potentiële klanten te overtuigen over de potentie van het huis. Door visualisaties te tonen krijgt de bezoeker het huis in verschillende invalshoeken te zien. Voor zowel het interieur en exterieur willen klanten zien waar ze uiteindelijk hun geld aan besteden. Om de klant beter van dienst te zijn en om te overtuigen van de potentie van het huis. Zonder enige uitleg zal het beeldmateriaal begrepen worden. De klant zal een emotionele band opbouwen met de woning of dergelijk ontroerend goed. Uit onderzoek blijkt dat 91% van de consumenten zoekt naar een woning voor zijn aar een makelaar stappen. Een goede indruk achterlaten is essentieel. Het project tot leven maken met uiterste realistische composities en lichtinval is de key voor een goede afbeelding. Hiermee zorg je dat mensen een emotionele band opbouwen en overgaan op actie.

Tegenwoordig vinden mensen het erg lastig om knopen door te hakken wanneer een woning niet naar hun smaak is. In deze verzadigde markt moet je snel zijn om een woning te bemachtigen. Veel kopers zien vaak de potentie van een woning niet en weten niet hoe ze het naar hun zin kunnen krijgen. Door middel van een visualisaties zal de klant deze potentie wel in zien en durven zij sneller de handen uit de bouwen te steken. Als makelaar kun je de bezoekers een klein duwtje in de rug geven om tijdens de bezichtiging een visueel beeld te presenteren. Een 360° afbeeldingen van een ruimte kunnen de bezichtiging en positief beïnvloeden. Veel personen ervaren dit al zeer positief en meedenkend in het proces wat ze aangaan. 

Marketingcommunicatie 

De hoge kwaliteit visualisaties hoeven niet alleen ingezet te worden voor afbeeldingen op Funda om bezoekers te trekken. Maar zal ook als marketingcommunicatie middel gebruikt kunnen worden. Zowel social media als Pinterest maar ook op Behance kan je bereik vergroten. Deze platformen zijn zeer aantrekkelijk voor bezoekers die opzoek zijn naar interieur en exterieur content. 

Door fotorealistische visualisaties te tonen zullen bieders vaak eerder geneigd zijn om meer te bieden dan vooraf bedacht. Het werk wat vooraf gedaan is kan een grote impact hebben op het totaalbedrag van een pand. Andere inspireren en laten zien waar jij als makelaar kansen zien en dat over brengen aan potentiële kopers. 

Technologieën 

Een waanzinnige ervaring met een woning kun je met Virtual Reality bereiken. Deze mogelijkheid biedt een oplossing voor ingrijpende projecten. Als Visualisatie bureau volgen wij de nieuwste trends op het gebied van 3D technologieën. Het is mogelijk om gebruik te maken van onze VR-apparatuur. Om een werkelijk cusomer experience te voorzien in de makelaardijwereld. Wij zijn inzetbaar als 3D tekenaar om de ruimtes van het project uit te tekenen maar ook kunnen wij onze render diensten aanbieden om fotorealistische afbeeldingen te creëren. 

Wij van Vollebergh Visualisatie kunnen ons goed voorstellen hoe fijn het is om een visueel beeld te hebben bij het kopen van een woning of investering. Ons missie is het creëren van fotorealistische beeldmateriaal, hierbij kan gedacht worden aan animaties, VR tour, 360° afbeeldingen en fotorealistische visualisaties. Mocht u geïnteresseerd zijn en de mogelijkheden willen bespreken, vul uw gegevens in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Scan de code
Hallo,

Kunnen we je ergens mee helpen?